Hialuronski lifting

Hialuronski lifting z laserjem – pot do lepote in mladostnega videza

Si želite lepšega, mladostnejšega videza?

Imate težave z aknami in razdraženo kožo?

Se spopadate s prvimi gubicami na obrazu? Ali pa z znaki utrujenosti?

Za vse te težave vam v Studiu Jonca ponujamo odlično rešitev, ki je popolnoma neboleča, neinvazivna in ki bo vašo kožo pomladila, pozdravila in vaš izgled bo ponovno zasijal v vsem svojem sijaju, hialuronski lifting z Vitalaserjem

Hialuronski lifting z laserjem vašo kožo pomladi, osveži, medcelični prostor pa napolni s hialuronsko kislino, ki je odločilnega pomena pri tvorjenju naravnega kolagena in elastina, to pa sta snovi, ki koži omogočata prožnost, mehkost in lep izgled. Hialuronska kislina, ki se uporablja za hialuronski lifting, je naravna snov, ki jo naše telo proizvaja samo. Vendar pa z leti količina proizvedene kisline zelo upada, pri 40 je količina le še pol tolikšna kot pri dojenčkih, po 60 letu pa le še 10% tega. To pa seveda vpliva na izgled naše kože, saj se koža zaradi pomanjkanja hialuronske kisline hitreje stara, ne proizvede se več dovolj kolagena in elastina, koža prav tako izgubi sposobnost zadrževanja vode in postaja čedalje bolj suha. Vse to pa seveda vpliva na njen izgled in mladostnost, pojavljati se začnejo gube in gubice, naš izgled pa je lahko utrujen in postaran.

hialuronski lifting

V Studiu Jonca vam ponujamo rešitev: Hialuronski lifting z Vitalaserjem.

Naroči se

To je postopek, pri katerem vašo kožo najprej z laserjem globinsko obdelamo tako, da izkoristimo laserski žarek za to, da med celičnim jedrom in membrano ustvarimo bioelektrični potencial, kar povzroči povečano nastajanje kolagena in elastina. Laserski žarek istočasno deluje na molekularni ravni in upočasni izločanje hialuronske kisline prek limfatičnega sistema.

Hialuronski lifting nadaljujemo z nanosom intercelularnega hialuronskega gela na vašo kožo, katerega s pomočjo Vitalaserja utiramo v kožo. Zahvaljujoč svoji sestavi se gel odlično vpija in veže na kožo vse do zarodnega sloja. Na ta način hialuronski gel poveča medcelični pritisk intercelularne tekočine, poveča volumen vezivnega tkiva kože in tako poveča sam volumen kože. Koža zato izgleda bolj napeta, mehkejša, bolj gladka, gube izginejo, koža pa lepše zasije v svojem naravnem sijaju.

Hialuronski lifting z laserjem je popolnoma neinvaziven in neboleč postopek brez kakršnih koli stranskih učinkov. Ker se uporabljajo le povsem naravne sestavine, tudi ne prihaja do nikakršnih neželenih reakcij na koži. Hialuronski lifting z laserjem lahko izvajamo na celotnem obrazu, lahko pa ga izvajamo tudi le na omejenih delih in sicer:

  • okoli oči
  • okoli ust
  • na ličnicah
  • na čelu

Hialuronski lifting z laserjem lahko izvajamo tudi na:

  • dekolteju
  • vratu
  • rokah

v Studiu Jonca vam nudimo najsodobnejši hialuronski lifting z Vitalaserjem v Sloveniji. Postopek je izjemno učinkovit, popolnoma neboleč in hiter. Rezultati so vidni že po prvem posegu, z redno uporabo pa boste vašo kožo vzdrževali v odlični formi, njen izgled bo poln, mladosten, gubice se bodo bistveno zmanjšale, koža bo bistveno bolj vlažna in zdrava.

Obiščite nas v Studiu Jonca, kjer vam bomo strokovnjaki pregledali vašo kožo in vam svetovali optimalni način nege kože in odprave gubic. S pomočjo našega postopka z Vitalaserjem bo vaša koža spet zdrava, napeta in sijoča, vaš videz pa pomlajen in zdrav. Hialuronski lifting z Vitalaserjem vam je na voljo za pomladitev kože vašega obraza, vratu, dekolteja ali rok. Strokovnjaki v Studiu Jonca vam bodo hialuronski lifting z laserjem opravili hitro, neboleče in kakovostno. Obiščite nas in se prepričajte v učinkovitost postopka tudi vi.

Naroči se