Limfna drenaža – pot do zdravja in lepote

Kako vam lahko pomaga in koristi strojna limfna drenaža?

Zakaj bi obiskali naš Studio Jonca?

Kaj lahko dobrega storimo za vas in vaše telo?

Limfa je medcelična tekočina, ki telesnim celicam predstavlja medij, v katerem živijo. Obdaja prav vse celice našega telesa. Limfa v telesu zbira in izloča toksine, odpadne snovi, tujke in strupe, ki se z različnimi načini vnosa znajdejo v našem telesu in na ta način poskrbi, da je celično okolje zdravo in čisto. Za razliko od krvnega obtoka, ki ga poganja srčna mišica, limfo po našem telesu poganja le naše gibanje, krčenje mišic ter masaža našega telesa. Tukaj pa se v našem sodobnem načinu življenja pojavi težava, saj s svojim dolgotrajnim sedenjem in pomanjkanjem gibanja naša limfa ne kroži zadovoljivo po telesu, s tem pa se upočasni izločanje toksinov, kar lahko privede do prehitrega staranja, slabšega počutja in različnih bolezni.

limfna drenaža

Z aktivacijo prekrvavitve, z izločanjem toksinov in odvečnih snovi ter s stimulacijo kroženja limfe v telesu nam limfna drenaža omogoča, da svoje telo očistimo in spodbudimo kroženje limfe. Na ta način se bistveno izboljša naše počutje, zdravje, pomladi se naš izgled.

Strojna limfna drenaža, ki je na voljo v našem studiu, bo vašemu telesu omogočila in bistveno izboljšala kroženje limfne tekočine, s tem se bo pospešilo izločanje strupenih snovi iz vašega organizma.

Naroči se

Kje limfna drenaža deluje zdravilno:

 • Pri pospešitvi krvnega obtoka
 • Pri izločanju strupenih snovi iz organizma
 • Pri preprečevanju nastanka krčnih žil, pri odpravljanju občutka težkih nog
 • Pri lajšanju težav z razširjenimi kapilarami
 • Pri zdravljenju aken in težavne kože

Poleg tega limfna drenaža blagodejno vpliva tudi na vašo lepoto in sicer:

 • Pri oblikovanju postave
 • Odstranjuje celulit in maščobne celice
 • Pri ohranjanju napete in lepe kože med hujšanjem

Na splošno pa limfna drenaža na vaš organizem izjemno blagodejno vpliva tudi za:

 • Regeneracijo organizma in dvig odpornosti
 • Prehajanje prehoda hranilnih snovi v kri
 • Pomaga pri menstrualni napihnjenosti

Vsi ti blagodejni učinki, ki jih limfna drenaža prinaša, izjemno blagodejno delujejo na vaše počutje, zdravje in vaš izgled. Z obiskom našega studia vam bodo naši strokovnjaki svetovali, na kakšen način najbolje izkoristiti vse prednosti in pozitivne učinke uporabe limfne drenaže.

Poznamo dve vrsti limfne drenaže, ročno in strojno. V našem studiu vam je na voljo strojna limfna drenaža, ki je izjemno učinkovita. Pri strojni limfni drenaži se naenkrat drenaža izvaja na celem telesu, hkrati se izvaja tudi elektro stimulacija mišic celotnega telesa. Na ta način je strojna limfna drenaža približno 10x bolj učinkovita od navadne ročne limfne drenaže.

V našem Studiu Jonca vam je na voljo najsodobnejši aparat za strojno izvajanje limfne drenaže. Naši vrhunsko usposobljeni strokovnjaki vam bodo ob vašem obisku svetovali, kakšno terapijo limfne drenaže vaše telo potrebuje in na kakšen način bodo rezultati doseženi najhitreje in najučinkoviteje. Strojna limfna drenaža v Studiu Jonca se izvaja z vrhunskimi napravami, ki zagotavljajo vrhunski rezultat in zagotavljamo vam, da bo vaše telo bolj zdravo, čvrsto in lepo.

 

Naroči se