Odpravljanje celulita

Mar se ne želite počutiti lepo, zapeljivo in samozavestno?

Odpravljanje celulita – prepustite se strokovnjakom

Skrb za lep izgled, lepo kožo in lepo postavo je vsaki ženski zelo pomembna.

Če je vaš odgovor DA, bomo v Studiu Jonca poskrbeli za vaš popoln izgled. Poleg vseh ostalih negovalnih in lepotnih postopkov, ki so vam na voljo pri nas, bomo poskrbeli tudi za odpravljanje celulita na vašem telesu.

Naroči se

Celulit, ali pomarančna koža, kot mu tudi pravimo, je ne najlepši izgled vaše kože. Prizadene skoraj vsako žensko tako rekoč od najstniških let naprej. Na razvoj celulita vpliva več dejavnikov, na primer dednost, psihološki vplivi, pomanjkanje gibanja in slabša telesna kondicija, slabša prekrvavljenost podkožja, zgodnje staranje kože zaradi različnih zunanjih vplivov in podobno.

odpravljanje celulita

Za upočasnjevanje razvoja celulita se priporoča redna telesna vadba in pa zdrava prehrana, vendar v večini primerov vse to kljub vsemu ni dovolj in celulit se slej kot prej pojavi na vaši koži. Odpravljanje celulita lahko poteka na različne načine. Na trgu obstaja cela vrsta različnih krem, ki bolj ali manj učinkovito odstranjujejo celulit ali pa vsaj zmanjšujejo njegovo prisotnost. Te za odpravljanje celulita predvsem raztapljajo podkožno maščobo in negujejo kožo.

Poleg tega pa se za odpravljanje celulita v kozmetičnih salonih uporabljajo še nekatere druge tehnike, kot so kavitacija, limfna drenaža, laserske tehnike, elektro stimulacija in pa seveda nepogrešljiva masaža telesa in nega kože. To so tudi nedvomno najučinkovitejši načini odprave celulita. Z vsemi temi postopki se vpliva na podkožno maščobo in stimulira njeno topljenje in odstranjevanje iz telesa.

V Studiu Jonca vam bodo strokovnjaki svetovali najboljšo tehniko za odpravljanje celulita. Za najbolj uspešno spopadanje s celulitom je namreč potrebna celostna obravnava in prav za to so tu strokovnjaki iz Studia Jonca, ki vam lahko strokovno svetujejo tako pri tem, katere tehnike za odpravljanje celulita bi bile za vas najbolj primerne, kakor tudi pri tem, na kakšen način se lotiti vadbe, ki vam bo pomagala pri boju s celulitom, svetovali pa vam bodo tudi glede zdrave prehrane in zdravega načina življenja na sploh.

Odpravljanje celulita je resen in zahteven proces, katerega se je potrebno lotiti z vso resnostjo in na ta način bodo tudi rezultati zelo zadovoljivi. S pravilno prehrano, redno telesno vadbo ter strokovnimi posegi strokovnjakov v Studiu Jonca bo odpravljanje celulita uspešno in bo dalo dolgoročne rezultate. Obiščite Studio Jonca in se s strokovnjaki pogovorite, na kakšen način se lahko lotite odpravljanja celulita še danes.

Naroči se