Pedikura

Pedikura – vaša zdrava in lepa stopala

Poleti ali pozimi, naše noge so vedno eden naših najbolj obremenjenih delov telesa. Pozimi imamo cele dneve obute tople čevlje, ki le slabo dihajo, poleti pa nosimo čevlje kljub visokim temperaturam, noge pa se pogosto potijo. Pa vendar je pedikura marsikomu še vedno nepotreben poseg, o katerem sploh ne razmišlja, dokler ne pride do resnejših težav. Veliko več časa posvečamo manikuri, negi rok, ob tem pa velikokrat pozabimo na pedikuro, nego svojih nog, ki pa je prav tako pomembna.

Posledica slabe nege so boleče noge, trda in suha koža na stopalih, odebeljeni in vraščeni nohti. Vse to lahko povzroča precej bolečin, še posebej, če pride do vraščenega nohta, hkrati pa se zaradi slabe nege stopal lahko pojavijo tudi izjemno trdovratne glivice.

pedikura

Pedikura ali nega stopal je izjemno pomembna, če želimo ohraniti zdravje svojih nog in stopal. Pedikura se lahko izvaja za nego stopal, kože in nohtov, v Studiu Jonca pa vam bomo pomagali tudi v primerih težav s:

  • kurjimi očesi
  • otiščanci
  • vraščenimi ali glivičnimi nohti
Naroči se

Klasična pedikura v Studiu Jonca se izvaja tako, da vaša stopala najprej namočimo v za to namenjeni banjici. Naslednji korak je skrajševanje in oblikovanje vaših nohtov na nogah. Hkrati tudi očistimo obnohtne kanale in odstranimo otrdelo kožo ter vaše noge namažemo z negovalno kremo. V Studiu Jonca vam nudimo tudi lakiranje nožnih nohtov. Za lakiranje nohtov lahko izbirate med visoko kakovostnimi laki in geli za nohte JWZ in WOW.

Če so vaša stopala še posebej občutljiva ali pa je minilo že precej časa od kar ste bili zadnjič na pedikuri, vam v Studiu Jonca nudimo tudi zahtevnejšo pedikuro.

Zahtevnejša pedikura vam poleg vseh storitev, ki jih nudimo v klasični pedikuri, nudi še dodatne, bolj temeljite storitve in sicer:

  • odstranjevanje trde kože na podplatih s posebnim strgalom
  • še bolj natančno čiščenje obnohtnih kanalov

S to  storitvijo bomo strokovnjaki v Studiu Jonca temeljito poskrbeli za vaše noge. Ne pozabite, da je pedikura prav tako, ali pa še bolj, pomembna, kot manikura. Pedikura poskrbi za vaše noge, ki so v vseh letnih časih izjemno obremenjene, saj jim s svojim sodobnim načinom življenja ne dajemo dovolj zraka, kjer bi se lahko noge same zdravile. V čevljih, še posebej v zimskem času, ko so ti pogosto plastični ali narejeni iz gume, naše noge ne morejo dihati, pogosto so prepotene in vlažne, to pa je idealno gojišče različnih trdovratnih glivic. Na ta način postanejo zelo občutljivi tudi nohti in hitro pride do pokanja nohtov, še huje pa je, če pride do vraščanja, saj to povzroča izredno hude bolečine, zdravljenje pa je boleče in dolgotrajno.

Pedikura v Studiu Jonca vam bo pomagala odpraviti morebitne težave, vaša stopala pa bodo lepa, zdrava in urejena skozi vse leto in tudi poleti se boste lahko samozavestno bosi sprehajali po plažah ali pa boste obuli izzivalne odprte čevlje. Pedikura ni le zdravljenje že začetih težav na vaših stopalih, pedikura je tudi pravi recept za vaša lepa in zdrava stopala. Obiščite strokovnjake v Studiu Jonca, kjer vam bomo pravilno svetovali glede nege vaših stopal.

Naroči se