Podaljševanje nohtov

Podaljševanje nohtov v Studiu Jonca

Imate težave z zlomljenim nohtom?

Si želite čudovite dolge nohte za posebno priložnost?

Grizete svoje nohte?

 

Za vse te težave vam strokovnjaki v studiu Jonca lahko ponudimo rešitev!

Naši strokovnjaki vas bodo razvajali in vam z našimi vrhunskimi materiali pomagali do lepih, dolgih in urejenih nohtov. Obiščite naš studio in se prepričajte o našem kakovostnem delu, ki ima že zelo dolgo tradicijo.

Podaljševanje nohtov je postopek, s katerim lahko v primeru zlomljenega nohta ali pa, če imate sicer krajše nohte, pa bi si želeli za kakšno posebno priložnost daljše, vaše nohte podaljšamo in polepšamo. S tem postopkom dosežemo povsem naraven in urejen videz vaših nohtov, podaljševanje nohtov pa tudi okrepi in zaščiti vaše naravne nohte. Tako boste lepi in samozavestni v vsaki priložnosti.

Naroči se

V studiu Jonca izvajamo kakovostno podaljševanje in geliranje nohtov. S kvalitetnimi preparati bomo vaše nohte okrepili in zaščitili, podaljševanje nohtov pa bo vaš videz polepšalo in pripravljeni boste na elegantno večerjo ali posebno praznovanje, ki vas čaka zvečer. Tovrstno podaljševanje je dolgotrajno in obstojno, saj za svoje delo uporabljamo le najkvalitetnejše sestavine, ki zagotavljajo trpežnost in dolgotrajnost vaših novih nohtov.

 

podaljševanje nohtov

 

Obiščite studio Jonca in se prepričajte o naši strokovnosti in predanem delu. Poskrbeli bomo, da bodo vaši nohti urejeni, lepi in moderni.

Podaljševanje nohtov pa se ne uporablja zgolj za kozmetične namene, ampak se vse pogosteje uporablja tudi v primeru težav z grizenjem nohtov. V sodobnem času je to zelo pogosta težava, ki pa jo je zelo težko odpraviti. S pomočjo posebnega postopka geliranja nohtov, ki ga uporabljamo v studiu Jonca, pa se ta težava lahko hitro in učinkovito odpravi. V primeru sanacije pogrizenih nohtov se gel nanaša na nohte samo v taki dolžini, da se pokrijejo blazinice prstov in s tem se zmanjša grizenje. Ker pa pogrizeni in kratki nohti hitreje rastejo, je v takem primeru potrebna pogostejša korektura nanešenega gela, na začetku se ta izvaja na vsaka 2 tedna, po treh mesecih pa že redkeje.

Podaljševanje nohtov je postopek, ki vam bo povrnil lepoto rok in nohtov, bodisi za vsak dan ali pa za posebne priložnosti. Obiščite nas in svetovali vam bomo, kako urediti vaše nohte.

V studiu Jonca smo strokovnjaki za podaljševanje nohtov in z veseljem vam bomo vaše nohte uredili za vsako priložnost. Obiščite nas in se prepričajte v našo strokovnost in kakovost.

Naroči se