Prehransko svetovanje

Prehransko svetovanje – vaša pot do lepote in zdravja

V sodobnem življenjskem ritmu, ki ga živimo, je izjemno težko usklajevati vse svoje družinske in poslovne obveznosti, svoje prostočasne aktivnosti ter istočasno skrbeti še za svoje zdravje in zdravo prehranjevanje. Vse prepogosto se zatečemo k nezdravi, hitri prehrani, pogosto naši obroki niso pravilno razporejeni, so preobilni in posledica vsega tega je, da je naša lepa, mladostna postava izginila, mi pa s svojim izgledom nismo zadovoljni, ne vemo pa, kaj naj storimo.

Prehransko svetovanje, ki vam ga nudimo v Studiu Jonca, bo poskrbelo, da bodo vaši obroki zdravi, uravnoteženi, dovolj veliki in redni. Kajti zdrava prehrana je temelj, na katerem gradimo svoje zdravje. Je pa prehransko svetovanje in pravilna prehrana le začetek zdravega načina življenja, nadaljevati se mora tudi s telesno aktivnostjo in pravilnim planom vadbe.

prehransko svetovanje

 

Naroči se

 

V Studiu Jonca bomo za vas strokovnjaki pripravili individualno prehransko svetovanje, ki bo potekalo po naslednjih točkah:

 • analiza vaših navad, življenjskega sloga ter prehranskih navad
 • določanje vaših ciljev
 • izdelava individualne strategije za doseganje vašega cilja preobrazbe
 • prehransko izobraževanje
 • spremljanje in beleženje vašega napredka
 • postavljanje splošnih smernic za zdravo prehranjevanje
 • sestavljanje programa domače vadbe
 • možnost skupinske vadbe in NLP coachinga

Prehransko svetovanje, ki vam ga nudimo strokovnjaki v Studiu Jonca, vam bo pomagalo ne le pri vašem boljšem zdravju in počutju, pripravimo vam lahko tudi individualno prehransko svetovanje za naslednja področja:

 • hujšanje
 • vzdrževanje telesne teže
 • pridobitev mišične mase

Če imate težave s prekomerno telesno težo, vam bomo strokovnjaki pripravili vaš individualni načrt hujšanja, ki bo vseboval prehransko svetovanje in svetovanje glede telesne aktivnosti za dosego vašega cilja. Naši svetovalci vas bodo tudi ves čas vzpodbujali in motivirali za doseganje zadanih ciljev.

Ko bo cilj dosežen in boste dosegli vašo idealno telesno težo, vam bomo strokovnjaki v Studiu Jonca še vedno stali ob strani in vam pomagali narediti vaš osebni načrt za vzdrževanje vaše idealne telesne teže. Tudi tukaj je vključeno prehransko svetovanje, s katerim bomo skupaj določili prehranske smernice za vzdrževanje telesne teže ter dodatno svetovanje in pomoč pri vzdrževanju in nadgradnji vaše telesne aktivnosti in zdravega sloga življenja. Kajti v Studiu Jonca smo zavezani k zdravju in zdravemu načinu življenja.

Za vse, ki pa bi radi svoje telo preoblikovali in pridobili mišično maso na zdrav način, vam v Studiu Jonca nudimo tudi tovrstno svetovanje in pomoč. Program se prav tako pripravi na osnovi vaših trenutnih navad in vaših ciljev. Prehransko svetovanje v tem primeru temelji na čim bolj zdravem načinu pridobivanja mišične mase, poleg tega pa vam strokovnjaki svetujejo tudi glede pravilne vadbe in zdravega načina življenja na splošno.

Ne glede na vaše izkušnje, želje in cilje je prehransko svetovanje temelj zdrave prehrane, vitkega telesa in lepe postave. Obiščite Studio Jonca, kjer smo zavezani zdravemu načinu življenja, zdravim prehranjevalnim navadam, rednemu gibanju in športnemu udejstvovanju. S svojimi izkušnjami in znanjem bomo tudi vam pomagali pri doseganju vaše idealne telesne teže, vzdrževanju vaše lepe postave in vašemu športnemu načinu življenja. Kajti le aktivni način življenja je zdrav način življenja, zato nas obiščite in pomagali vam bomo.

Naroči se